Menukortet på The Upper Hill

Dagens Ret Uge 38

Tirsdag - Medister med brun sauce og kartofler  65,-

Onsdag - Kogt oksebryst med peberrodssauce, kartofler og gulerødder 75,-

Torsdag - Kylling i karry med kokosmælk med jasmin ris 69,-

Fredag - Wienerschnitzel md ærter, brasede kartofler, smørsauce og dreng 95,-

Forbehold for menuændringer og udsolgte varer

DESSERTS

Se tavlen i gastropubben


Pub Food


FISH’N CHIPS

Serveres med grønne ærter og tartar sauce.

119,-

PASTA ARABIATA

Pasta penne i meget stærk tomatsauce.

89,-

CHILI CON CARNE

Langtidssimret. Serveres med jalapenos, brød, smør og tortilla chips.

89,-

NACHOS

Serveres med oliven, jalapenos, guacamole, creme fraise og salsa.

89,-

KYLLINGE SALAT

Kylling, salat, syltede rødløg, agurk, honning-ristede jordnødder, parmesan og creme fraise dressing.

89,-

LAKSE SALAT

Varmrøget laks, salat, agurk, grapefrugt, grønne asparges, persille og honning-senneps dressing.

89,-

VEGETAR SALAT

Falaffel, salat, agurk, oliven, peberfrugt, persille, syltede rødløg og creme fraise dressing.

89,-

Alle salater serveres med brød og smør


BURGERS


Vælg mellem lys og mørk bolle.

CLASSIC BURGER

200 gr. hakkebøf, salat, syltede rødløg, agurkesalat og smurt med mayo.

89,-

SMOKED GUN

200 gr. hakkebøf, salat, bacon, cheddar, syltede rødløg, agurkesalat og smurt med mayo.

89,-

TRUCK DRIVER

2 x 200 gr. hakkebøf, salat, dobbelt bacon, dobbelt cheddar, panerede løgringe og smurt med mayo.

139,-

ACAPULCO

200 gr. hakkebøf, salat, cheddar,  salsa, jalapenos, paneret løgring og smurt med mayo.

109,-

WEGGIE

Selleriebøf, salat, agurk, paneret løgring, peberfrugt, syltede rødløg, creme fraise dressing og smurt med mayo.

99,-

KIDS BURGER

(Til og med 12 år)

Burger med salat, agurk og ketchup.

59,-

SIDES

  • Salted fries             25,-
  • Chili Fries                 25,-
  • Panerede løgringe 29,-

3 stk. 65,-

SAUCES

  • Mayo
  • Chilimayo
  • Salsa
  • Ketchup
  • Aioli

1 stk. 8,- 3 stk. 20,-

After dinner drinks - Why not?

Menukortet er gældende:

Tirsdag til torsdag 14-21
Fredag 12-21
Lørdag 11-21

Køkkenet er åbent tirsdag - lørdag til kl. 21

Tlf. 72 17 02 83 eller kontaktformular:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Dato (skal udfyldes)

Tid (skal udfyldes)

Antal personer (skal udfyldes)

Værdikupon

Evt. besked



Vi glæder os til at byde dig velkommen