DRIKKEVARER

Dette er et lille udvalg af vores drikkevarer, men der er mange flere muligheder at vælge imellem, når du besøger os.

HANCOCK GAMBRINUS LYS

En ægte dansk Bock øl med en meget stærk og rig smag, som blandt andet kommer af en langtidsgæring på 26 uger. Light betyder ikke letøl, men brugen af lys malt, der giver den en flot tør smag.

33 CL. 9,5%

45 KR.

HANCOCK
BLACK

Denne lagerøl har en meget fyldig og let sødlig smag, der afsluttes med en dejlig humlet og bitter eftersmag. Den er brygget med lagermalt, som giver en mørkere farve og en mere fyldig smag end pilsnermalt.

5%

45 KR.

HAPPY JOE
RED LOVE

Happy Joe Red Love kombinerer den runde smag af æbler med en frisk smag af rosévin.

27,5 CL. 4,5 %

55 KR.

FYNSK FORÅR

Ørbæk Fynsk Forår er en overgæret øl. Under brygning tilsættes hyldeblomst, som giver en frisk blomstersmag og en dejlig fornemmelse af sommer og dansk forår.

Fynsk Forår har scoret en flot guldmedalje ved en af verdens største øl konkurrencer, The European Beer Star Award, i Nürnberg, hvor Ørbæk Bryggeri blev det første danske bryggeri til at vinde medaljer ved konkurrencen.

50 CL. 5%

70 KR.

ALE NO. 16

Refsvindinge Ale No. 16, der er brygget på en original engelsk gær, blev for første gang brygget i 1995. I 1997 og 2000 blev den kåret som Danmarks bedste øl og i 2000 fik den en 3. plads på verdensplan. Denne øl har en vinøs og sødlig duft samt smag med noter af malt, humle, frugter og karamel.

50 CL. 5,7%

70 KR.

GREEN ISLANDS STOUT

Föroya Green Islands Stout. En mørk, fyldig øl med sød og bitter smag og et strejf af kaffe, lakrids og chokolade i duft og smag.

33 CL 5,8 %

50 KR.

FULLER’S LONDON PORTER

Fuller’s London Porter er brygget efter den originale opskrift, der stammer helt tilbage fra det 19. århundrede. Øllet er brygget på både brun-, krystal-, og chokolademalt og afbalanceret med Fuggles humle. Denne stærke, bløde øl har en kaffeagtig bitterhed og en behagelig finish.

50 CL. 5,4%

70 KR.

FULLER’S LONDON PRIDE

Fuller’s London Pride er Fuller’s flagskibsøl, der har vundet et utal af ølpriser. Denne øl er brygget på Target, Challenger og Northdown humle, der giver en blød og kompleks smag. London Pride har en flot ravfarve og en imødekommende, behagelig blomsteragtig duft.

Velegnet til alle former for mad.

50 CL. 4,7%

70 KR.

ORGANIC CHOCOLATE STOUT

Samuel Smith’s Organic Chocolate Stout er brygget med vand fra den oprindelige brønd fra 1758, som stadig er i brug. Blandingen af den blidt ristede økologiske chokolademalt og den økologiske kakaoekstrakt giver en lækker og cremet karakter og en dejlig afslutning. Stout og luksuriøs chokolade er et perfekt match.

35,5 CL. 5 %

60 KR.

SOL

Let og enkel. Friskheden er altafgørende ved øllen. Ingen aromaer overdøver friskheden udover en smule karamelsødme, kiks og citrus.

Den ultimative tørstslukker på en varm sommerdag.

33 CL. 4,5 %

45 KR.

STOCKHOLM SYNDROME

Kissmeyer Stockholm Syndrome blev skabt i 2010 i samarbejde med Sigtuna Brygghus lidt udenfor Stockholm.
Generøst forkælet med de mest frugtige amerikanske og New Zealandske humler. En intens, ekstrem fyldig dobbelt/imperial IPA. Når den lige er brygget, har den en næsten eksplosiv, frugtig humlearoma, hvor den efter lagring får en vinøs og fadagtig kompleksitet. Stor, men overraskende blød og balanceret bitterhed, der skaber en faretruende let drikkelighed.

33 CL. 9,5 %

60 KR.

EAGLE KISS

Eagle Kiss er Anders Kissmeyer’s version af den relativt nye, positive trend ’Session Beers’. Det er øl med masser af aroma og smag men med en moderat alkoholstyrke. Resultatet er en meget let, tør og frisk øl med en masse frugtig humlekarakter.

33 CL. 4,5 %

60 KR.

HEINEKEN

Heineken fås i 192 lande og er verdens mest internationale ølmærke. Karakteristisk for Heineken er en frisk og frugtagtig aroma, der stammer fra gæren, og en behagelig, ikke for voldsom bitterhed, der gør Heineken nem at drikke.

33 CL. 4,6 %

40 KR.

HEINEKEN ALKOHOLFRI

Heineken har lanceret en alkoholfri øl med fokus på den gode ølsmag og færre kalorier. 0,0% indeholder kun 69 kalorier. Heineken 0,0% er et godt alternativ til alle, som gerne vil nyde en god øl, men samtidig skal være klar til at klare hverdagens opgaver og holde hovedet klart.

33 CL. 0%

35 KR.

WESTMALLE TRIPEL

Westmalle Tripel er en klar, gyldengul Trappist øl, der undergår en sekundær gæring i flasken. Det er en kompleks og vinøs øl med en frugtagtig aroma og en dejlig nuanceret duft af urter. Den er blød og cremet i munden med et bittert strejf, der matches perfekt af den frugtagtige aroma. En ekstraordinær øl med stor finesse og elegance. Og med en flot lang eftersmag. Westmalle Tripel er faktisk “moderen til alle tripels”. Denne type øl blev brygget første gang i Westmalle Kloster i 1934. Den nuværende formel er stort set uændret siden 1956. Dette er den perfekte godnatøl, der bør drikkes i store pokalglas ved ca. 10 grader.

33 CL. 9,5 %

65 KR.

WESTMALLE DUBBEL

Westmalle Dubbel er en mørk, rødbrun Trappist øl med en sekundær gæring i flasken. Den har en helt særlig duft af malt og et attraktivt hulmønster i glasset. Smagen er rig og kompleks, frugtagtig med en frisk-bitter finish. Det er en velafbalanceret kvalitetsøl med en blød fornemmelse i munden og en lang, tør eftersmag. Siden 1856 har munkene brygget en mørk Trappist øl sideløbende med deres bord øl. I 1926 ændrede de opskriften til at give en lidt tungere øl. Dette er grundlaget for nutidens Dubbel. Den er brygget på karamel og hårdt ristet malt, som giver en meget fyldig og frugtagtig smag. Skummet er flot og fyldigt og bliver til sidste dråbe. Den bør nydes i pokalformede glas.

33 CL. 7 %

60 KR.

TRAPPISTES ROCHEFORT

Rochefort 10 blev udviklet i slutningen af 1940’erne og begyndelsen af 1950’erne og den er at finde på stort set alle lister over verdens fineste øl. Det er uden tvivl en af de mest fyldige og komplekse øl i verden. Farven er mørk brun, og øllet har en meget stærk smag af brændt malt og karamelliseret frugt. Stor styrke er afbalanceret af en stor kompleksitet i smagsnuancer. Duften har toner af både portvin, læder, abrikoser, eg og krydderier. Denne øl bør nydes i pokalformede glas. En yderst fascinerende drik!

33 CL. 11,3%

75 KR.

KONRAD 11

Konrad 11 Dunkel Kapucín. En tjekkisk mørk øl. En meget populær mørk lager, der vender tilbage til det oprindelige navn Kapucín. Den har en lækker smag og en raffineret bitterhed.

50 CL. 4,4 %

55 KR.

KONRAD 12

Konrad 12. En tjekkisk øl. En øl for at fastholde ekstraordinære og uforglemmelige øjeblikke. Den har dvælende toner og en fyldig smag. Den har en behagelig og beroligende effekt af tjekkisk humle.

50 CL. 5,2%

55 KR.

FULLER’S ESB

Fuller’s ESB. Den blev første gang brygget i 1971. Den har en flot gylden ravfarve. Denne bitter er et mekka for smagsløgene. Den er brygget på lys krystalmalt og en kraftig blanding af 4 slags humle. Smagen er behagelig og afbalanceret med en lang bitter men alligevel rund og blid eftersmag.

50 CL. 5,9 % 

70 KR.

BREWDOG PUNK

Brewdog Punk AK 0,5 % 12X330 ml. Sig goddag til denne alkoholfrie øl, der lever op til sit ry med dens attitude og dens smag. Saftig tropisk frugt blandet op med noter af græs og fyrretræ på en solid maltbase. Fuld smag og ingen alkohol. Skal opleves!

33 CL. 0,5 %

50 KR.

SCHNEIDER WEISSE

Forfriskende som en dans på en sommerdag! Forfriskende og gylden hvedeøl med et delikat hvidt skum. Øllet har en naturlig og sommeragtig duft af friske krydderier og aromatiske blomsterenge. Fyldig og mousserende med skønne citrus og humlede noter. Den ideelle følgesvend til salater, grøntsager og retter med inspiration fra Middelhavet.

50 CL. 5,2 %

60 KR.

SAMS BROWN ALE

Samuel Smith Sams Brown Ale Alkoholfri. En overlegen alkoholfri ale, som er mørk i farven med højdepunkter af mahogni. Den har en dominerende næse af malt samt en tør og tilfredsstillende smag. Den tørre saltkarakter er et perfekt supplement til krydret mad. Etiketten på denne øl er baseret på en reklameplakat, som blev brugt af bryggeriet i 1950’erne.

33 CL. 0,5 %

45 KR.

HAPPY JOE

Happy Joe Wild Organic er en økologisk premium cider med en frisk smag af æble. Det er en tør cider produceret af nøje udvalgte økologiske råvarer, groet i et vildt miljø og lavet på en måde, der ærer den traditionelle ciderproduktion.

Den delikate smagsoplevelse er suppleret med den helt rigtige mængde bobler.

27,5 CL. 4,5 %

60 KR.

STONE IPA

Denne IPA leverer et væld af fyrretræs-agtige aromaer og citrus-agtige, tropiske, humledrevet smage. Stone IPA har stået højt, som indbegrebet af vestkystens IPA-stil siden 1997. Tag dig et øjeblik til at smage på de komplekse, tropiske aromaer og den smagsoplevelse, der opnås ved at forbedre vores standard med en ny, fantastisk tør-humlet blanding.

6,9 %

BREWDOG JAGGED EDGE

Spiky India Pale ale Vi har hentet inspiration i en af vores mest legendariske West Coast IPA-opskrifter for at skabe denne 5,1% bidende bitter IPA. Den er brygges med nogle af de fineste nye verdenshumle.

5,1 %

STONE DELICIOUS IPA

Når man brygger en IPA, der skal leve op til navnet “Delicious”, er en intens smag altafgørende, og det er lige hvad denne lyse, citrus-agtige stjerne tager med til bords. Glutenindholdet er reduceret, og øllen og dens storslåede citron slik-agtige smag, blandet med den krydrede humle, er brygget for at kunne nydes at de fleste.

7,7 %

BREWDOG TONY’S HOPOLONELY

Hvid chokolade & hindbær milkshake IPAEn IPA med hvid chokolade og hindbær, kombineret med en skarp frugtsmag og en fed mundfølelse – en rigtig milkeshake IPA.
Den dufter sødt og har en skarp duft af hindbær samt hints af mælkechokolade.

6,3 %