DRIKKEVARER

Dette er et lille udvalg af vores drikkevarer, men der er mange flere muligheder at vælge imellem, når du besøger os.

FULLER’S LONDON PORTER

Fuller’s London Porter er brygget efter den originale opskrift, der stammer helt tilbage fra det 19. århundrede. Øllet er brygget på både brun-, krystal-, og chokolademalt og afbalanceret med Fuggles humle. Denne stærke, bløde øl har en kaffeagtig bitterhed og en behagelig finish.

50 CL. 5,4%

70 KR.

HAPPY JOE
RED LOVE

Happy Joe Red Love kombinerer den runde smag af æbler med en frisk smag af rosévin.

27,5 CL. 4,5 %

55 KR.

GREEN ISLANDS STOUT

Föroya Green Islands Stout. En mørk, fyldig øl med sød og bitter smag og et strejf af kaffe, lakrids og chokolade i duft og smag.

33 CL 5,8 %

50 KR.

FYNSK FORÅR

Ørbæk Fynsk Forår er en overgæret øl. Under brygning tilsættes hyldeblomst, som giver en frisk blomstersmag og en dejlig fornemmelse af sommer og dansk forår.

Fynsk Forår har scoret en flot guldmedalje ved en af verdens største øl konkurrencer, The European Beer Star Award, i Nürnberg, hvor Ørbæk Bryggeri blev det første danske bryggeri til at vinde medaljer ved konkurrencen.

50 CL. 5%

70 KR.

ALE NO. 16

Refsvindinge Ale No. 16, der er brygget på en original engelsk gær, blev for første gang brygget i 1995. I 1997 og 2000 blev den kåret som Danmarks bedste øl og i 2000 fik den en 3. plads på verdensplan. Denne øl har en vinøs og sødlig duft samt smag med noter af malt, humle, frugter og karamel.

50 CL. 5,7%

70 KR.

ORGANIC CHOCOLATE STOUT

Samuel Smith’s Organic Chocolate Stout er brygget med vand fra den oprindelige brønd fra 1758, som stadig er i brug. Blandingen af den blidt ristede økologiske chokolademalt og den økologiske kakaoekstrakt giver en lækker og cremet karakter og en dejlig afslutning. Stout og luksuriøs chokolade er et perfekt match.

35,5 CL. 5 %

60 KR.

WESTMALLE DUBBEL

Westmalle Dubbel er en mørk, rødbrun Trappist øl med en sekundær gæring i flasken. Den har en helt særlig duft af malt og et attraktivt hulmønster i glasset. Smagen er rig og kompleks, frugtagtig med en frisk-bitter finish. Det er en velafbalanceret kvalitetsøl med en blød fornemmelse i munden og en lang, tør eftersmag. Siden 1856 har munkene brygget en mørk Trappist øl sideløbende med deres bord øl. I 1926 ændrede de opskriften til at give en lidt tungere øl. Dette er grundlaget for nutidens Dubbel. Den er brygget på karamel og hårdt ristet malt, som giver en meget fyldig og frugtagtig smag. Skummet er flot og fyldigt og bliver til sidste dråbe. Den bør nydes i pokalformede glas.

33 CL. 7 %

60 KR.

FULLER’S LONDON PRIDE

Fuller’s London Pride er Fuller’s flagskibsøl, der har vundet et utal af ølpriser. Denne øl er brygget på Target, Challenger og Northdown humle, der giver en blød og kompleks smag. London Pride har en flot ravfarve og en imødekommende, behagelig blomsteragtig duft.

Velegnet til alle former for mad.

50 CL. 4,7%

70 KR.

DOUBLE BARLEY BREWING

13,5 %

SOL

Let og enkel. Friskheden er altafgørende ved øllen. Ingen aromaer overdøver friskheden udover en smule karamelsødme, kiks og citrus.

Den ultimative tørstslukker på en varm sommerdag.

33 CL. 4,5 %

45 KR.

STOCKHOLM SYNDROME

Kissmeyer Stockholm Syndrome blev skabt i 2010 i samarbejde med Sigtuna Brygghus lidt udenfor Stockholm.
Generøst forkælet med de mest frugtige amerikanske og New Zealandske humler. En intens, ekstrem fyldig dobbelt/imperial IPA. Når den lige er brygget, har den en næsten eksplosiv, frugtig humlearoma, hvor den efter lagring får en vinøs og fadagtig kompleksitet. Stor, men overraskende blød og balanceret bitterhed, der skaber en faretruende let drikkelighed.

33 CL. 9,5 %

60 KR.

WESTMALLE TRIPEL

Westmalle Tripel er en klar, gyldengul Trappist øl, der undergår en sekundær gæring i flasken. Det er en kompleks og vinøs øl med en frugtagtig aroma og en dejlig nuanceret duft af urter. Den er blød og cremet i munden med et bittert strejf, der matches perfekt af den frugtagtige aroma. En ekstraordinær øl med stor finesse og elegance. Og med en flot lang eftersmag. Westmalle Tripel er faktisk “moderen til alle tripels”. Denne type øl blev brygget første gang i Westmalle Kloster i 1934. Den nuværende formel er stort set uændret siden 1956. Dette er den perfekte godnatøl, der bør drikkes i store pokalglas ved ca. 10 grader.

33 CL. 9,5 %

65 KR.

SCHNEIDER WEISSE

Forfriskende som en dans på en sommerdag! Forfriskende og gylden hvedeøl med et delikat hvidt skum. Øllet har en naturlig og sommeragtig duft af friske krydderier og aromatiske blomsterenge. Fyldig og mousserende med skønne citrus og humlede noter. Den ideelle følgesvend til salater, grøntsager og retter med inspiration fra Middelhavet.

50 CL. 5,2 %

60 KR.

WOOTSTOUT 9.0

Denne øl er et monster. Smagene er en vidunderlig blanding af alt, der gør en imperial stout fantastisk.

Den har smag af kaffe og lidt kakao og da den har lageret på bourbon fade, kommer der på ganen smag af eg, vanilje, nødder og bourbon og afsluttes af en humlet bitter finish.

11,5%

KONRAD 11

Konrad 11 Dunkel Kapucín. En tjekkisk mørk øl. En meget populær mørk lager, der vender tilbage til det oprindelige navn Kapucín. Den har en lækker smag og en raffineret bitterhed.

50 CL. 4,4 %

55 KR.

KONRAD 12

Konrad 12. En tjekkisk øl. En øl for at fastholde ekstraordinære og uforglemmelige øjeblikke. Den har dvælende toner og en fyldig smag. Den har en behagelig og beroligende effekt af tjekkisk humle.

50 CL. 5,2%

55 KR.

TRAPPISTES ROCHEFORT

Rochefort 10 blev udviklet i slutningen af 1940’erne og begyndelsen af 1950’erne og den er at finde på stort set alle lister over verdens fineste øl. Det er uden tvivl en af de mest fyldige og komplekse øl i verden. Farven er mørk brun, og øllet har en meget stærk smag af brændt malt og karamelliseret frugt. Stor styrke er afbalanceret af en stor kompleksitet i smagsnuancer. Duften har toner af både portvin, læder, abrikoser, eg og krydderier. Denne øl bør nydes i pokalformede glas. En yderst fascinerende drik!

33 CL. 11,3%

75 KR.

BREWDOG PUNK

Brewdog Punk AK 0,5 % 12X330 ml. Sig goddag til denne alkoholfrie øl, der lever op til sit ry med dens attitude og dens smag. Saftig tropisk frugt blandet op med noter af græs og fyrretræ på en solid maltbase. Fuld smag og ingen alkohol. Skal opleves!

33 CL. 0,5 %

50 KR.

ROCHEFORT TRIPLE EXTRA

Med en krop ligesom vores klassiske Rochefort 6-8-10, er Triple Extra kendetegnet ved sin gyldenblonde farve, sin afrundede smag, citrusnoter og en krydret duft. Denne subtile blanding af tradition og færdigheder får dig til at opdage en forfriskende øl, der vil glæde ølelskernes gane.

Historie om Rochefort Triple Extra I 1920, langt før produktionen af den berømte Trappist Rochefort 6-8-10 i 1950’erne, bryggede munkene på Rochefort en «ekstra stærk blond» øl og fortsatte med at brygge den i flere år.

Nu, 100 år senere, er munkene meget glade for at kunne tilbyde en stærk blond øl inspireret af den originale opskrift: Trappisten Rochefort Triple Ekstra.

33 CL. 8,1 %

70 KR.

FULLER’S ESB

Fuller’s ESB. Den blev første gang brygget i 1971. Den har en flot gylden ravfarve. Denne bitter er et mekka for smagsløgene. Den er brygget på lys krystalmalt og en kraftig blanding af 4 slags humle. Smagen er behagelig og afbalanceret med en lang bitter men alligevel rund og blid eftersmag.

50 CL. 5,9 % 

70 KR.

SAMS BROWN ALE

Samuel Smith Sams Brown Ale Alkoholfri. En overlegen alkoholfri ale, som er mørk i farven med højdepunkter af mahogni. Den har en dominerende næse af malt samt en tør og tilfredsstillende smag. Den tørre saltkarakter er et perfekt supplement til krydret mad. Etiketten på denne øl er baseret på en reklameplakat, som blev brugt af bryggeriet i 1950’erne.

33 CL. 0,5 %

45 KR.

BREWDOG TONY’S HOPOLONELY

Hvid chokolade & hindbær milkshake IPAEn IPA med hvid chokolade og hindbær, kombineret med en skarp frugtsmag og en fed mundfølelse – en rigtig milkeshake IPA.
Den dufter sødt og har en skarp duft af hindbær samt hints af mælkechokolade.

6,3 %

SCHNEIDER WEISSE AVENTINUS EISBOCK

Schneider Weisse Aventinus Eisbock 12,0 % 330 ml Stærkere end stærk og med en kraftig aroma og en intens smag. Den er mahogny-farvet, næsten sort. Dens aroma minder om modne blommer med et strejf af mandler og marcipan med stærke toner af banan og kryddernellike. Smagen er fyldig og denne øl er ideel efter en god portion mad.

37,5 CL.

75 KR.

STONE DELICIOUS IPA

Når man brygger en IPA, der skal leve op til navnet “Delicious”, er en intens smag altafgørende, og det er lige hvad denne lyse, citrus-agtige stjerne tager med til bords. Glutenindholdet er reduceret, og øllen og dens storslåede citron slik-agtige smag, blandet med den krydrede humle, er brygget for at kunne nydes at de fleste.

7,7 %

ANARKIST FIZZY LIME FUSION IPA

Frisk lys IPA med lime og lychee. Gylden, hazy og lækkert skum. Sødme og syre i dejlig balance.

44 CL. 5,0 %

50 KR.

SUN AND STEEL

Trooper Senjutsu Lim.Edit Sake Lager Sun and Steel er den første lager i TROOPER serien og er en af de mest komplekse øl, som Robinsons Brewery nogensinde har brygget; en dobbeltgæret lager skabt med autentisk japansk saké gær.

Bruce Dickinson og Robinsons brygmester Martyn Weeks står bag denne øl. Idéen til denne øl blev først udtænkt i løbet af efteråret 2016 efter et møde mellem Bruce og en ven af bandet og IRON MAIDEN fan gennem længere tid, George Yusa, der er ejer af den 300 år gamle familiedrevet Okunomatsu saké bryggeri i Fukushima. Bruce blev fascineret af idéen om at sætte de to smagsprofiler sammen. George var i stand til at levere en prøve af saké gær til en IRON MAIDEN koncert i 2017 på Londons O2 Arena, som Bruce tog med op til Robinsons Brewery. Efter at have indhentet tilladelse fra den japanske regering til at brygge med det, har Martyn og teamet omhyggeligt dyrket stammen lige siden.

Bruce Dickinson kommenterede, “Dette har været sådan et spændende projekt. Jeg havde en skør idé, som over 2,5 år senere nu er fremstillet. Jeg kender Martyn og holdet hos Robinsons, som måtte blive gale videnskabsmænd for at gøre dette arbejde, men det endelige resultat er en virkelig unik hybrid øl, der smager fantastisk. TROOPER fans har bedt om en lager, og her er den. SUN og STEEL har sit navn fra IRON MAIDEN-sangen af samme navn, som vises på deres 1983 PIECE OF MIND-albummet, som igen blev inspireret af livet i den japanske Samurai Miyamoto Musashi.

SUN og STEEL er en hybrid øl, fordi den er lavet med to gær. En lager gær til den indledende gæring efterfulgt af en saké gær til en anden gæring. Resultatet er en delikat pilsner, hvor der er tilføjet en diskret frugtsmag.

33 Cl. 4,8 %

65 KR.

PRACTISE WHAT YOU PREACH

La Trappe & BrewDog Collaborating On Practise What You Preach

Denne øl er brygget i samarbejde mellem trappistbryggeri La Trappe og Brewdog. Den eksklusive øl er brygget med skotsk Heather Honey og amerikansk humle. Den har en flot rubinfarve og aroma af tørret frugt, sød honning og noter af citrusfrugter, der balancerer sødmen. Den er brygget på klosteret og er et ønske fra bryggerierne om at forlade verden bedre, end de fandt den.

33 CL. 10 %

75 KR.

TOO OLD TO DIE YOUNG GREAT GRANDPA

Frugtig, hazy og juicy IPA. Smage af mandarin, citrus og tropiske frugter. Lækker balance med en cremet krop.

44 CL. 5,9 %

50 KR.

TOO OLD TO DIE YOUNG PARTY CRASHER

Lækker sprød Pilsner. Frisk smag af lime. Mexicansk inspireret.

33 CL. 4,5 %

60 KR.

TOO OLD TO DIE YOUNG HIGH SCHOOL REUNION

Ikke en traditionel tysk weissbier. Indeholder hindbær og appelsin juice. Frisk forslag på en klassiker.

33 CL. 5,0 %

60 KR.

ANARKIST MIGHTY MILD

Mørk Alkoholfri craftøl. Høj drinkability. God frokostøl.

44 Cl. 0,5 %

50 KR.

BAYRISCH HELL

Smagen af Bayern

En øl som sit hjemland: traditionel, fuld af karakter og ren. Dens gyldne farve er så umiskendelig, ligesom dens velafbalancerede, forfriskende velsmagende smag af blomstrende humlearomaer og subtil maltnote.

En længere opbevaringstid hjælper øllet med at opnå sin harmonisk afbalancerede krop. En traditionel Helles, som den burde være, og en rigtig Schneider!

4,9 %

70 KR.

LIMFJORDS PORTER

Limfjords Porter er en øl, som brygmester Peter Klemmensen bragte med fra Urban bryggeri i Ålborg. Det er nok en af de mest fyldige danske øl. Den er brygget på blandt andet røgmalt og engelsk lakrids. Porteren har en meget intens og fyldig smag.

33 Cl.

55 KR.