PUBBEN DER TØR PRØVE NOGET NYT

pubben er vi vilde med kvaliteten i de drikkevarer vi tilbyder.

Vores løbende udskiftende sortiment og nysgerrighed for nye smags oplevelser er grundlæggende i valget af øl. Vores viden om de produkter vi tilbyder er et punkt, hvor vi gerne skiller os ud fra andre. Derfor sætter vi en ære i at personalet har en stor viden om vores drikkevarer, så de kan hjælpe med at finde den perfekte øl til dig.

5xS5Z9500 1

VORES ØL


The Upper Hill har vi en stor kærlighed til øl og de mange varianter, der findes. Derfor har vi valgt at være uafhængige i vores valg af øl og har investeret i vores eget fadølsanlæg, hvor det mange steder er bryggerierne der bestemmer sortimentet. Vores sortiment er hele tiden under udskiftning, så vores gæster konstant kan få nye oplevelser.

Gin & Tonic


Vi har altid et stort udvalg af gin og tonics. Sammensæt dem efter eget ønske eller lad vores bartendere guide dig gennem udvalget.

Prøv også dagens Gin&Tonic til 100,-

5S5Z9274 1

VORES VINE


Vi elsker også gode vine! Der er nu ikke noget som et godt glas hvidvin på en varm sommerdag eller nydelsen af en god rødvin over et varmt måltid mad. I samarbejde med vores dygtige medarbejdere og den lokale vingrossist har vi altid gode vine på hylderne. 

VORES COCKTAILS


Vi sætter en stor ære i at lave gode cocktails til vores gæster. Vi bruger spiritus af en god kvalitet med naturlige ingredienser, hvilket også kan smages i de forskellige drinks.
Vores medarbejdere udfordrer hele tiden sig selv med nye drinks og årstidsbestemte cocktails.

Vi afholder ølsmagninger for grupper på 10 eller flere - På alle niveauer og til alle lejligheder..

Eksempel ved min. 10 pers: kun 175 kr. Pr. Person

  • Smagning af 6 forsk. øl
  • Lækre hjemmelavede snacks
  • Professionel fortælling om øllet
 

Kontakt os og hør mere